Saltar al contenido principal

El Concurs de Castells arriba a Barcelona

Els actors de Polònia posen la nota humorística a la presentació del Concurs afirmant que “no només és de Tarragona, sinó que ja és de tota la Humanitat”

El Concurs de Castells de Tarragona ha aterrat aquest dimecres a Barcelona, per presentar la seva XXVII edició als mitjans nacionals i també a totes les colles castelleres d’arreu del país. La seu de la presentació ha estat l’Antiga Fàbrica d’estrella Damm, marc habitual d’esdeveniments castellers a la ciutat comtal.

La presentació ha tingut un caire festiu i distès, més enllà dels elements informatius que s’hi han aportat. La rebuda dels convidats l’han fet amb un petit concert els grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que l’any passat van guanyar el concurs de colles de grallers, paral·lel al concurs casteller. La introducció de l’acte ha anat a càrrec de tres actors del “Polònia” de TV3.

Queco Novell, Agnès Busquets i David Olivares, amb un guió de Fermí Fernàndez i Sergi Pompermayer, han fet un divertit debat sobre la capitalitat castellera, i l’origen de tot plegat, ple de tòpics i anècdotes per acabar afirmant que “Tarragona té l’honor i el privilegi de convocar tot el món casteller, des de fa quasi 100 anys, perquè el Concurs de Tarragona ja és també patrimoni de tota la Humanitat”.

 

creativat.com