Saltar al contenido principal

El Concurs de Castells estrena perfil a Instagram

L’etiqueta #SensacióConcurs s’utilitzarà en totes les xarxes socials

El Concurs de Castells de Tarragona estrena perfil d’Instagram per a aquesta XVII edició amb l’objectiu d’oferir i projectar el Concurs des d’una mirada més personal, així com divulgar i internacionalitzar, encara més, els valors castellers.

Mitjançant la publicació de fotografies, històries i transmissions en directe, el perfil d’Instagram serà un dels canals puntals per a la comunicació de l’edició 2018. A més, amb l’etiqueta #SensacióConcurs, la xarxa social recollirà aquelles emocions i sentiments dels usuaris que giren al voltant del certamen.

L’etiqueta #SensacióConcurs no només estarà present a Instagram, sinó que també s’utilitzarà en totes les xarxes socials per, així, compartir les sensacions que provoca el Concurs. Aquesta setmana, per exemple, Catalunya Ràdio, en el seu programa casteller Tres Rondes, estrena una secció fixa on es recolliran missatges de veu enviats a les xarxes amb el lema #SensacióConcurs. El número de WhatsApp on es poden enviar aquests missatges és el 636677100.

Així doncs, el perfil d’Instagram se suma als canals consolidats de TwitterFacebook i la pàgina web oficial.

Podeu accedir al perfil oficial en aquest enllaç: www.instagram.com/concurscastells/

creativat.com