Saltar al contenido principal

Es presenta el Premi CEPAC

És una convocatòria destinada a treballs de fi de grau o de fi de màster de tema casteller

El Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC) convoca la primera edició del Premi CEPAC per a treballs de fi de grau (TFG) o de fi de màster (TFM) de tema casteller, amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Tarragona/La Biennal de Castells. Avui l’han presentat conjuntament la consellera de Festes, Begoña Floria, i el president d’aquesta entitat, Xavier Brotons.

L’objectiu d’aquest premi (que té la intenció de ser anual) és reconèixer i estimular la recerca i la difusió d’estudis relacionats amb el fet casteller i, alhora, incrementar la visibilitat d’aquests estudis en el panorama científic i acadèmic. Hi poden participar aquelles persones que hagin presentat un TFG o un TFM a qualsevol universitat de la Xarxa Vives d’Universitats durant el període acadèmic 2016-2017, la qualificació del qual hagi estat com a  mínim d’aprovat.

Els treballs s’hauran d’emmarcar en alguna qüestió relacionada amb el fet casteller, des de la perspectiva de qualsevol de les ciències socials i jurídiques, les humanitats i les arts, les ciències de la salut, les ciències, l’arquitectura i l’enginyeria.

El Jurat del premi estarà integrat per cinc persones: el president del CEPAC; tres investigadors coneixedors del fet casteller, almenys un dels quals haurà de ser de la URV, i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El termini de presentació dels treballs acabarà el 13 d’octubre del 2017. Es concediran un premi i un accèssit, consistents en 1.000 € i 500 €, respectivament, i la publicació del treball en paper i/o format electrònic. Per a més informació i per a les instruccions d’inscripció, cal consultar la pàgina web del CEPAC (www.cepac.cat).

creativat.com